بهترین طرح برای آشپز خانه

اصول طراحی آشپزخانه

اصول طراحی آشپزخانه

 

بهترین طرح برای آشپز خانه
طراحی-آشپز-خانه

 

استان گیلان بهترین ایده برای سرمایه گذاریست.

برا مشاوره در خرید ملک در استان گیلان با مشاوران املاک ریحانی تماس بگیرید.

اجاره شبانه ویلای ساحلی و جنگلی و سوئیت آپارتمان در استان گیلان

شماره تماس ۰۹۱۱۸۱۶۹۰۴۵

 

برنامه ریزی یک آشپزخانه جدید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟

درک اولیه اصول طراحی آشپزخانه به شما کمک می کند تا در مورد فضای خود تصمیم بگیرید که هم هنری و هم کاربردی باشد.

 

هنگام برنامه ریزی یک آشپزخانه جدید، بسیاری از عناصر مختلف باید در یک کل واحد گرد هم آیند.

کابینت‌ها، لوازم خانگی، پشت‌پاشی‌ها، کانترها، کف‌پوش‌ها و قطعات تزئینی همگی رنگ‌ها، بافت‌ها و فرم‌های خاص خود را دارند.

به طور خلاصه، آنها عناصر طراحی را ترکیب می کنند. اصول طراحی به شما کمک می کند تا استفاده از آن عناصر را راهنمایی کنید.

 

با درک کامل از اصول طراحی، آمادگی بیشتری برای چیدن تمام قطعات مختلف به گونه ای زیبا و مناسب برای فضای شما خواهید داشت.

 

در اینجا اصول اولیه طراحی داخلی وجود دارد که در این مقاله در مورد آنها صحبت خواهیم کرد:

 

تعادل و تقارن

تاکید

مقیاس و نسبت

وحدت

ریتم

تضاد

جزئیات

 

اصل شماره 1: تعادل و تقارن بصری

 

آیا تا به حال وارد اتاقی شده اید و بلافاصله احساس کرده اید که چیزی “خاموش” است؟

شاید فضای خالی زیادی در یک قسمت وجود داشته باشد، در حالی که یک تلویزیون بزرگ و مبل بر بقیه مسلط است.

وقتی فضایی درست به نظر نمی رسد، ممکن است به این دلیل باشد که تعادل بصری در یک جهت کج شده است یا تقارن خاموش است.

 

یک اتاق متعادل حس آرامش و امنیت را به شما منتقل می کند.

وقتی وارد فضایی می‌شوید که از اصل تعادل طراحی آشپزخانه پیروی می‌کند، کل اتاق در مرکز و ترکیب احساس می‌شود.

 

سه راه برای ایجاد یک اتاق متعادل وجود دارد، نامتقارن، متقارن و شعاعی.

از نقطه مرکزی شروع کنید.

به عنوان نقطه ای که نگاه شما فرود می آید، معمولاً مرکز واقعی یک دیوار یا اتاق است.

در اطراف آن نقطه کانونی تقارن ایجاد کنید.

 

تعادل متقارن

 

به عنوان مثال تصویر بالا را در نظر بگیرید.

صندلی‌ها، کابینت‌های آشپزخانه، میز و دکور همگی در اطراف نقطه مرکزی که روی آن یک گلدان گل قرار داده شده است متقارن هستند (این یک نمونه قوی از یک نقطه کانونی است – در زیر بیشتر توضیح می‌دهیم).

 

در مجموع، تقارن به ایجاد حس هماهنگی و آرامش کمک می کند.

با این حال، برای داشتن تعادل لازم نیست فضای شما آینه ای از خودش باشد.

آشپزخانه های نامتقارن هنوز هم می توانند عناصر طراحی را توزیع کنند، بنابراین تعادل دارند.

 

تعادل نامتقارن

 

در طراحی آشپزخانه نامتقارن، مانند عکس زیر، اغلب یک ضلع بسیار بلند از اتاق را خواهید دید.

به طور معمول، اطراف انباری و یخچال به خودی خود سنگین به نظر می رسد.

اما از آنجایی که این طرح از کابینت های دیواری روی هم در سمت راست استفاده می کرد، وزن بصری بیشتری ایجاد کرد که به طراحی تقارن و تعادل می داد.

 

تعادل شعاعی

 

از طرف دیگر تعادل شعاعی تقارن دایره ای است که معمولاً با مبلمان و نور ایجاد می شود.

مانند بسیاری از اصول، تعادل شعاعی با یک نقطه کانونی شروع می شود.

به عنوان مثال، بیایید از یک میز ناهارخوری گرد استفاده کنیم.

 

نقطه کانونی (میز گرد) توسط اجسام گرد کوچکتر احاطه می شود که با دور شدن چشم از میز اندازه آنها کاهش می یابد یا برعکس.

این می تواند شامل صندلی های ناهارخوری منحنی یا گرد در حالی که چشم شما دور می شود،

یا یک لوستر دایره ای با تزئین میز گرد در مرکز میز در حالی که چشم شما به سمت داخل حرکت می کند.

ویژگی های طراحی خاص مانند تعادل شعاعی توجه و اوج علاقه را جلب می کند.

 

اصل شماره 2: تاکید

 

تاکید اغلب به عنوان نقطه کانونی ترجمه می شود که توجه شما را در یک اتاق جلب می کند.

ممکن است به یک شومینه، تلویزیون، یک اثر هنری بزرگ، یا یک مبلمان با رنگ وحشی فکر کنید.

 

نقاط کانونی معمول آشپزخانه عبارتند از اجاق گاز، پشتی و هود، اما نقطه کانونی آشپزخانه شما ممکن است یک سینک، جزیره مرکزی یا یک پنجره باشد.

استفاده از تاکید از طریق نقاط کانونی بسیار مهم است تا چشم جایی برای استراحت داشته باشد.

وقتی نقطه کانونی وجود نداشته باشد، طراحی ظاهراً می تواند هدفی نداشته باشد.

 

در حالت ایده آل، سایر اشیاء در اتاق از نقطه کانونی تعیین شده پشتیبانی می کنند و با آن رقابت نمی کنند، اگرچه فضاهای بزرگتر ممکن است از داشتن چندین نقطه کانونی سود ببرند.

 

آشپزخانه با نقاط کانونی و تاکید:

 

در این آشپزخانه، استفاده جسورانه از رنگ متضاد سیاه و سفید باعث می شود که هود چوبی واقعاً بیرون بیاید.

 

بدون نقطه کانونی، یک آشپزخانه ممکن است بی مزه یا غیر جالب به نظر برسد.

به عنوان مثال، بازسازی آشپزخانه زیر را با کابینت های استاندارد درجه یک سازنده در نظر بگیرید:

 

آشپزخانه جدید دارای نقاط کانونی در هر دو دیوار، با هود چوبی ظریف و درهای کابینت شیشه ای است.

علاوه بر این، چشم به لهجه های گرم چوبی کشیده می شود.

با کنترل شدید استفاده از رنگ با طرح دو رنگ خنثی از کابینت های سفید و خاکستری، طراح همچنین توانست لهجه های جالبی را در رنگ و همچنین فرم اضافه کند.

 

به عنوان یک یادداشت جانبی، این عکس‌ها نشان می‌دهند که چرا آشپزخانه‌های دو رنگ سفید و خاکستری مورد علاقه طراحان مدرن هستند – آنها جذابیت بصری بزرگی را با حداقل دکوراسیون ایجاد می‌کنند.

 

اصل شماره 3: مقیاس و تناسب

 

اصول طراحی آشپزخانه در مقیاس و نسبت تضمین می کند که عناصر در یک اتاق نسبت به یکدیگر اندازه مناسبی دارند.

هر شی باید نسبت به محیط اطرافش مقیاس بندی شود تا برای یک اتاق خیلی بزرگ یا خیلی کوچک نباشد.

 

آشپزخانه رویایی شما ممکن است یک اجاق گاز بزرگ و حرفه ای و یک جزیره آشپزخانه بزرگ برای پذیرایی از مهمانان داشته باشد.

اما آیا آن محدوده القایی 48 اینچی واقعاً در فضای 12×12 شما مناسب است؟

آیا نشستن در جزیره شما مسیرهای پیاده روی شما را تا حد ناراحتی فشرده می کند؟

اینجاست که اندازه مناسب مهم است: اطمینان از اینکه عناصر موجود در فضا با یکدیگر مطابقت دارند و با کل فضا مطابقت دارند.

ترجمه مقاله

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *