روستای زیبای فرارود (خرید و فروش زمین و ویلا)
روستای زیبای فرارود (خرید و فروش زمین و ویلا)
جامعه روستایی، جامعه ای که در آن نسبت ساکنان به زمین های باز کم است و مهمترین فعالیت های اقتصادی در آن تولید مواد غذایی، الیاف و مواد خام است.
تعریف چنین مناطقی با دقت بیشتر دشوار است،
زیرا، اگرچه در کشورهای غیرصنعتی انتقال از شهر به روستا معمولاً ناگهانی است، اما در جوامع صنعتی تدریجی است و تعیین مرزهای مکان های روستایی را دشوار می کند.
دومین مشکل مرتبط این است که دولت ها از معیارهای آماری یکسانی برای جمعیت روستایی و شهری استفاده نمی کنند.
به عنوان مثال، در ژاپن، هر خوشه ای با جمعیت کمتر از 30000 نفر روستایی در نظر گرفته می شود، در حالی که در آلبانی یک گروه بیش از 400 نفر به عنوان جمعیت شهری در نظر گرفته می شود.
فرهنگ روستایی
در گذشته، جوامع روستایی با تبعیت از کشاورزی به عنوان یک شیوه زندگی مشخص می شدند.
چنین فرهنگ هایی هدفمند یا دستاورد محور نبودند. اعضای آنها به دنبال امرار معاش بودند، نه مازاد.
جوامع کشاورز که با توجه زیاد به صمیمیت و ارزشهای سنتی مشخص شده بودند، اغلب توسط آداب و رسوم خویشاوندی تنظیم میشدند، و بهویژه، مالکیت و مراقبت از زمینهای تولیدی بهشدت توسط سنت محافظت میشد.
عبارتی که توسط جامعه شناس آلمانی فردیناند تونیس معرفی شده است.
تونیس ماهیت متضاد زندگی شهری را با اصطلاح gesellschaft توصیف کرد، دولتی که با بوروکراسی غیرشخصی، تخصص منطقی و ماشینی شدن مشخص می شود.
Gesellschaft به طور معمول با صنعت مدرن مرتبط است، جایی که افراد کارکنانی هستند که وظایف خاص و هدف گرا را به طور منطقی و کارآمد انجام می دهند،
برخلاف روشی سنتی و ارگانیک. این دو اصطلاح گاهی به «جامعه» و «جامعه» ترجمه می شوند.
ساکنان روستایی با افرادی کار می کنند که به خوبی می شناسند و به روابط صمیمانه زیاد و در مقیاس کوچک عادت دارند، در حالی که ساکنان شهرها یکدیگر را به روش های محدود و تقسیم بندی شده ای می شناسند که ارتباط چندانی با خانواده یا دوستی ندارد.
به گفته تونیس و جامعه شناسان بعدی، همه جوامع با مخلوطی از gemeinschaft و gesellschaft مشخص می شوند.
ایالات متحده، که در آن حتی کشاورزی تقریباً کاملاً مکانیزه است، به طیف جامعه نزدیکتر است، در حالی که هند روستایی، که هنوز به شدت توسط سنت هدایت می شود، نمونه ای از gemeinschaft است.
ارسال یک پاسخ